IZ PERA BRANIMIRA VASIĆA

TATJANA RUJEVIĆ I MILOVAN PANTIĆ POBEDNICI MEMORIJALNIH TURNIRA U KRAGUJEVCU

Pročitaj  više >>>


KRAGUJEVAC, 12. jun – Tatjana Rujević iz kostolačkog Rudara i Milovan Pantić prvotimac Čačka, pobednici su „Memorijalnog kuglaškog turnira Ivana Marković i Petar Kurtić-Kurta“na kragujevačkoj kuglani.
Milovan Pantić trijumfovao je u konkurenciji registrovanih kuglaša sa 601 oborenim čunjem. Drugo mesto osvojio je Jovan Kerečki (Crvena zvezda) sa 593 čunjeva, dok je treći bio Aleksandar Milinković reprezentaivac superligaša Kragujevca sa 586 čunjeva.
U kategoriji registrovanih kuglašica, slavila je Tatjana Rujević iz kostolačkog Rudara sa 554 čunja, ispred Ljiljane Kandić prvotimke superligaša Singidunuma iz Beograda sa 521 čunjem, dok je treća bila Suzana Radosavljević kuglašica superligaša EDB iz Beograda sa 501 čunjem.
U konkurenciji rekreativki (dva puta 30 hitaca u pune) prvo mesto osvojila je Slavica Kala iz subotičke „Toplane“ sa 328 oborena čunja, drugo mesto pripalo je Blanki Jelenić iz „Beogradskih elektrana“ sa 306čunja, dok je treća bila Milena Popadić iz Gradske uprave grada Kragujevc sa 304 oborena čunja.
U konkurenciji rekreativaca (120 hitaca) prvo mesto pripalo je Dušanu Ćuku iz „Beogradskih elektrana“ sa 554 čunja, drugi je bio Zoran Milijaš takođe iz „Beogradskih elektrana“ sa 461 čunjem, dok je treće mesto zauzeo Stevan Đokić iz subotičke „Toplane“ sa 450 čunja.
U Organizacionom odboru bili su Siniša Stević, Dejan Milosavljević, Dragoslav Vuksanović i Slavoljub Bošković. Pomogli su i donatori Samostalni sindikat „Energetika“ d.o.o, Samostalni sindikat „Zastava-Oružje“, „Zastava-Oružje“ a.d. „Energetika“ d.o.o, Dunav osiguranje, „Pak promet“ (svi iz Kragujevca) i ISOPLUS (Beograd).
Vredne organizatore i sjajne domaćine podržali su u priremi šestog „Memorijalnog turnira Ivana Marković“ i prvog „Memorijalnog turniaPetar Kurtic-Kurta“ (bili su objedinjeni) i Skupština grada Kragujevca, Kuglaški savez grada Kragujevca i Sportski centar „Mladost“ iz Kragujevca.
Na turniru je učestvovalo ukupno 88 takmičara u četiri kategorije. Sudili su Vlada Đorđević, Miodrag Pešikan i Dragoslav Vuksanović.