IZ PERA BRANIMIRA VASIĆA

ZAVRŠEN MINI PRELAZNI ROK
Arpad Antal u Eđšegu

Pročitaj  više >>>

BEOGRAD, 18. novembar (Info centar).- Kuglaški reprezentativac Arpad Antal, pojedinačni svetski šampion u sprintu 2005. u Novom Sadu i 2006. u kombinaciju u Skoplju, prvotimac srpskog prvaka Beograda, u mini prelaznom roku od 9. do 13. novembra prešao je u ekipu vojvođanskog ligaša Eđšeg iz Bačke Topole.

Superligaš Partizan ostao je bez Dušana Puače i mladog  Borislava Rogića koji su pojačali redove beogradskog srpskoligaša Tehonhemije.

Prema nezvaničom izveštaju registracionih cetara Beograd i Novi Sad ostvareni su i ovi prelasci za kuglaše: Predrag Bilić (u SPENS –  Novi Sad, iz Slobode – Stara Moravica), Janoš Budai (u Vrbas, iz Veteran BMV – Vrbas), Miroslav Cvijanović (u SPENS – Novi Sad, iz Džambo investa – Novi Sad), Nikola Knežević (u Železničar – Inđija, iz Radničkog – Novi Sad), Goran Milutinović (u Car Lazar – Kruševac, iz druge ekipe Car Lazar – Kruševac), Ljubiša Suzić (u Rudar  – Kostolac, iz Crvene zvezde). Svi prelasci su registrivani.

U postupku registacije je prelazak Željka Vidojevića iz novosadskog superligaša Radničkog u selekciju vojvođanskog ligaša Petrovaradin.

Prešla je samo jedna kuglašica: Nataša Bogosavljev u Radnički (Novi Sad) iz novobečejskog Jedinstva.

U mini prelaznom roku klub su mogli da promene samo kuglaši i kuglašice koji nisu odigrali više od tri utakmice u prvom delu sezone.