POZIV

Dragi prijatelji,

U duhu našeg partnerstva i unapređenja međusobne saradnje, želimo da vas podsetimo da Fakultet za sport, Univerziteta „UNION – Nikola Tesla“ iz Beograda, članovima partnerskih sportskih organizacija, perspektivnim i vrhunskim sportistima, sportskim stručnjacima i stručnjacima u sportu, omogućuje posebne uslove upisa i posebne uslove studiranja, uključujući i finansijske pogodnosti.

Pročitaj  više >>>  

Ovim putem vas pozivamo da nas kontaktirate kako bismo, u međusobnoj saradnji, ustanovili listu kandidata za ovogodišnji upis na osnovne i master studije, precizirali finansijske i druge uslove, i tako blagovremeno rezervisali mesta za vaše kandidate.

Predstojeći upisni rok počinje 19.06. i trajaće do 21.07. Sve detalje vezane za upis u školsku 2017/18. možete pronaći na stranici.

Od septembra počinje sa radom i naša Sportska gimnazija „SPORTiUM“. U pitanju je opšta gimnazija namenjena učenicima koji su aktivni sportisti i realizuje tri nastavna plana i programa: opšti, prirodno-matematički i društveno-jezički. Nјena osnovna specifičnost je prilagođen raspored nastave trenažno-takmičarskom opterećenju učenika, pa školski dan, umesto od uobičajenih 8, počinje u 11 sati. Na taj način je omogućeno učenicima da obave jutarnje obaveze iz svog trenažnog programa i da stignu na nastavu.

Najsrdačnije Vam se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji, sa željom da u budućnosti ona bude još uspešnija.

Srdačan i sportski pozdrav

Republika Srbija
11070 Novi Beograd
Narodnih heroja 30/I
 
T:  +381 11 404 40 50
 
Preuzmi flajer: