seniorske reprezentacije Srbije gostuju u Nemačkoj

Pročitaj više >>>

Ženska i muška selekcije Srbije  igrale su protiv Nemačkih selekcija u subotu 27.04. i ostvarile su pobede sa istovetnim rezultatom od 5:3.

Na gostovanje u Nemačku gde je održana prva probna utakmica selektori srpskih selekcija su se opredelili za sledeće igračice i igrače:

Livia Petrović (Santo) selektorka ženske reprezentacije na put vodi sledeće igračice:  Barać Zorica, Lemić Nataša, Lukač Hermina, Kresović Marija, Čikoš Plivera, Kormanjoš Dijana, Ljubenković Kristina i Oros Marijana.

Vojko Pavlović selektor muške reprezentacija na put vodi osam igrača koji su osvojili četvrtu svetsku titulu u Detenhajmu, a izostaće samo Vilmoš Zavarko, što znači da u Nemačku idu Tepša Daniel, Kovačić Igor, Ernješi Robert, Baranj Čongor, Vlajkov Radovan, Simijonović Miloš, Jovetić Milan i Jagličić Uroš.

Pored ove pripremne utakmice, biće još jedna i to 04/05. maja u Banji junaković gde će gost biti reprezentacija Sloveije, a u tom meču probu će imati i kategorije U-14 koja se sprema za Svetski kup, U-18 koja se sprema za svetsko prvenstvo koje predhodi ekipnom seniorskom, a odigrava se u Rokicanima (Češka), mesto pored Plzenja.

 

Rezultate, slike i videa ženskih selekcija možete videti na ovom LINKU.

 

Rezultate, slike i videa muških selekcija možete videti na ovom LINKU.